Ridundervisningen hos oss är lekfull, och vi använder oss av vår kropp, vår fantasi och våra känslor när vi ska förmedla vad vi vill till hästarna. Fokus ligger på trygghet och glädje hos både häst och ryttare.
Ridgrupperna rider varannan gång på ridplanen och varannan gång i den omgivande naturen.
Vi tror alla kan finna glädje på hästryggen, oberoende av tidigare erfarenheter.
I ridgrupperna deltar både vuxna och tonåringar, som vill rida regelbundet och  fördjupa sina färdigheter som ryttare. Vi träffas på stallgården vid angivet klockslag och går tillsammans in i stallet och gör i ordning hästarna.
Om du är nybörjare, eller om du haft ett längre uppehåll i ridningen, önskar vi att du börjar med att boka en privat tid först. Därefter ser vi om vi hittar en lämplig grupp för dig. Torsdagsridgruppen kl. 16:30 är en grupp på nybörjarnivå, där även arbete från marken ingår.
Tisdagsridgrupp – tisdagar 18:30-20:15   (med start 4.9.2018)
Nybörjarridgrupp – torsdagar 16:30-18:00   (med start 6.9.2018)
Torsdagsridgrupp – torsdagar 18:30-20:15   (med start 6.9.2018)
Undervisningen sker med högst tre ryttare på ridplanen samtidigt, och därför är det lätt att anpassa aktiviteterna enligt deltagarnas nivå. Ryttarna gör själva (under handledning) i ordning sina hästar innan och efter ridpasset.

Den regelbundna ridgruppsverksamheten pågår veckorna 36-48, men dy förbinder dig till enbart 6 gånger i taget. Priset är 210€ (inkl moms) för ett 6 gångers ”ridkort”. Vid den femte gången meddelar man om man önskar sluta eller köpa ett nytt kort.

Anmälan sker via denna anmälningsblankett