Ridgrupper för vuxna

Home/Aktuellt/Ridgrupper för vuxna
Gå tillbaka!

Ridgrupper för vuxna

På Stall Falisa tror vi att alla kan finna glädje på hästryggen – oberoende av tidigare erfarenheter.

Ridundervisningen utgår från känslan av lekfullt samarbete. När vi kommunicerar med hästarna använder oss av vår kropp, vår fantasi och våra känslor. Fokus ligger på trygghet och glädje hos både häst och ryttare.

Ridgrupperna är öppna för både vuxna och tonåringar, som vill rida regelbundet och fördjupa sina färdigheter som ryttare. Ridgrupperna rider varannan gång på ridplanen och varannan gång i den omgivande naturen. Vi träffas på stallgården och gör i ordning hästarna tillsammans.

Om du är nybörjare, eller om du haft ett längre uppehåll i ridningen, rekommenderar vi att du inledningsvis bokar en privatlektion. Därefter hittar vi en lämplig grupp för dig.

Tisdagsridgruppen får besök av Sonja Loo udda veckor. Sonja är pedagog och massör, och utbildar ryttare och hästar inom akademisk ridkonst.

Vi tar det lugnt – ridgruppen är en grupp där vi skyndar långsamt, och där även arbete från marken ingår.

Tisdagsridgrupp – tisdagar 18:30-20:15   (pågår fram till 23.4.2019)
Vi tar det lugnt – ridgruppen – kl. 16:30-18:00 onsdagar jämna veckor och torsdagar udda veckor (till 25.4)
Torsdagsridgrupp – torsdagar 18:30-20:15   (pågår fram till 2.5.2019)

Undervisningen sker med högst fyra ryttare på ridplanen. Det gör det enklare att anpassa aktiviteterna enligt deltagarnas nivå. Ryttarna får en hjälpande hand med att göra i ordning sina hästar, både före och efter ridpasset.

Den regelbundna gruppsverksamheten pågår veckorna 2-18, men du förbinder dig till enbart 6 gånger i taget. Priset är 215€ (inkl moms) för ett 6 gångers ”ridkort”. Vid den femte gången meddelar du om du önskar sluta eller köpa ett nytt kort.

Anmälan sker via denna anmälningsblankett