Ridläger för pojkar

Home/Aktuellt/Ridläger för pojkar
Gå tillbaka!

Ridläger för pojkar

Stall Falisa är ett litet privat stall för hästars och människors välbefinnande. Hästarna är mycket trygga i både hantering och i terräng. Då hästarna är få till antalet är också lägergrupperna små och stämningen varm och familjär.

Det genomgående temat på våra sommarläger är ”hästen som vän”. Vi har roligt tillsammans med hästarna, men aldrig på deras bekostnad. Även gårdens andra djur (och maskiner) deltar i verksamheten. Katterna, kaninerna, hunden och åsnan finns ständigt med på ett hörn, såsom även fyrhjulingen, bajssugaren och minilastaren.

Förutom hästskötsel, hästhantering och ridning fokuserar vi mycket på hurudant djur hästen är, hur den lär sig, och vad den behöver för att må bra. Målsättningen är att både barn och djur ska ha roligt, och njuta av avslappnade och roliga sommardagar tillsammans.  Vi tävlar inte, men leker desto mer!

Daglägret för pojkar i åldern 6-10 år ordnas tisdag – torsdag 6-8.8.2019.

Priset är 200€ (inkl moms) och innefattar tre dagars lägerprogram kl. 9:30-15:00, egen sköthäst, två-tre vuxna lägerledare, mat, mellanmål, låneridhjälm etc.

Deltagarantalet är begränsat och platserna fylls i anmälningsordning. OBS! Man behöver INTE kunna rida eller vara van med hästar för att delta.

ANMÄLNINGSBLANKETT