Välkommen till Falisa!

Home/Aktuellt/Välkommen till Falisa!
Gå tillbaka!

Välkommen till Falisa!

Boka gärna en tid minst två veckor på förhand. Det går bra att höra av sig per telefon, per-e-post, via Facebook, WhatsApp, eller via hemsidans kontaktflik. På samma sida hittar du även karta och vår adress.

Tiden/tiderna som bokas anger det klockslag vi träffas på stallgården. Vid tidigare ankomst går det bra att vänta på stallgården.

AVBOKNING bör ske minst ett dygn på förhand. För avbokningar som sker med kortare varsel debiterar vi hela priset.

Reservera gärna ordentligt med tid för ditt stallbesök. Mellanmål och något drickbart kan vara bra att ha med, speciellt om du bor längre bort. Om du deltar i en sk vanlig terrängtur kan du räkna med ca 2 h vistelse i Falisa.

En privat tid omfattar den tid Tessa är på plats och hjälper dig.  Prislistan hittar du här.

Det finns några hjälmar för utlåning, men har du stort huvud rekommenderar vi att du tar med dig din cykel- eller slalomhjälm (eller likn.). Några säkerhetsvästar finns också, men enbart några storlekar.

Klä dig enligt vädret, eftersom vi är utomhus så gott som hela tiden. Du behöver inte ha stövlar, men det kan vara bra att ha skor/kängor med klack. Vi rider i alla väder, utom vid åska eller storm.

Stall Falisa har en ansvarsförsäkring för sin verksamhet, men våra kunder är INTE från stallets sida olycksfallsförsäkrade. Vi rekommenderar därför att du i god tid innan besöket kontrollerar din privata olycksfallsförsäkring.

VARMT VÄLKOMMEN!