Varaa aika mielellään vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Voit varata ajan puhelimitse, sähköpostitse, Facebookin kautta, tai kotisivujemme yhteystiedot-välilehdellä. Samalta sivulta löydät myös kartan ja osoitteemme.

Sovittu/varattu kellonaika merkitsee aikaa jolloin tapaamme tallipihassa. Aikaisemmin saapuessasi voit hyvin odottaa tallipihassa. 

PERUUTUS tulee tehdä vähintään vuorokausi etukäteen. Lyhyemmällä varoitusajalla tehtävistä peruutuksista veloitamme koko hinnan.

Varaa mielellään riittävästi aikaa tallikäyntiisi. Välipalaa ja jotain juotavaa voi olla hyvä ottaa mukaan, etenkin jos tulet kaukaa. Jos olet aikeissa osallistua tavalliselle maastoretkelle, voit laskea että aikaa kuluu n. 2 h.

Yksityisaika merkitsee aikaa joilloin Tessa on läsnä sinua auttamassa. 

Meiltä löytyy joitain kypäriä lainattavaksi, mutta jos sinulla on iso pää, suosittelemme että otat mukaasi oman pyöräily- tai laskettelukypärän (tmv.). Joitain turvaliivejä löytyy myös, mutta vain muutamia kokoja.

Pukeudu säänmukaisesti, sillä olemme ulkona koko ajan. Ratsastamme joka säässä. 

Paleletko helposti? Tässä Sinulle pukeutumisvinkkejä!

Huom! Team Falisan toiminnalla on vastuuvakuutus, mutta asiakkaamme EIVÄT ole tallin puolesta tapaturmavakuutettuja. Suosittelemme että tarkistat hyvissä ajoin että sinulla on voimassa oleva vapaaajan vakuutus.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!